Aktiviteter

Brf Högfjället ligger i trädgränsen och är sammanbyggd med Sälens Högfjällshotell som är Sälens stora nöjes- och aktivitetscenter. Där finns åtta restauranter i alla prisklasser, sportshop och skiduthyrning, utflykter med hundslädar eller snöskotrar upp på fjället, biograf med de senaste filmerna – och dans nästan varje kväll, ofta till några av landets bästa orkestrar. Logga in på www.hogis.se

I vår egen anläggning finns en stor gemensam dam- respektive herrbastu. En del större lägenheter och radhusen har dessutom egen bastu.

I direkt anslutning till bastun finns också ett pingisrum med ett regelriktigt bord, ta med egna rackets och bollar. Bredvid pingisrummet ligger vårt gym med roddmaskin, löpband, motionscykel för spinning, all-round system för muskelbygg samt komplett utrustning av hantlar och skivstång med olika vikter

Skidspetts

Brf Högfjället bekostar prepareringen av längdspår som börjar precis vid vår anläggning. Det finns 3, 5, 8 och 10 km spår. Många kommer hit för att träna för Vasaloppet. Andra nöjer sig med en mer stillsam tur i fjälluften. Markerade leder går upp över fjällen och ner genom dalen väster ut och bort till Tandådalen och tillbaka. Du kan välja spår efter väder.

Backen på Storfjället är en bra uppmjuknings- och träningsbacke. Det finns skidskola för
alla nivåer. Och för barn är det helt idealiskt med barnbacke utanför fönstret och skidskolor för barn. Liftarna slutar direkt vid våra lägenheter.

Det finns också gratis transportliftar över till Lindvallens backar och liftkortsbussar till
Tandådalen och Hundfjället.

Säsongsavslutning